Voihan pikkulauantai

Hei kaikki :)

Alkuviikko on mennyt ihan sumussa kun sairastuin viikonloppuna flunssaan. Tänään onneksi olo on jo parempaan päin. Odotan innolla viikonloppua, ollaan kaverin kanssa menossa lauantaina I love me- messuille. Olen jo kauan halunnut mennä käymään siellä ja ihanaa saada välillä vähän omaa aikaa vauva-arjen keskelle.

Sunnuntaina pitäisi aloittaa tuleva keittiöremontti. Onneksi on ihanat iso-vanhemmat ketkä ovat luvanneet auttaa pojan hoidossa. Odotan innolla jo uutta keittiötä.

Eilen päätin repäistä ja kokeilla tehä jotain uutta 
ruokaa. Mies välillä valittaa kun aina on samaa ruokaa, tietyt ruuat tulevat vaan rutiinista. Ymmärrän hyvin itseänikin aina välillä tympii samat ruuat. Viikonlopulta oli jäänyt perunamuusia jäljelle joten päätin tehdä siitä laatikon. Laitoin joukkoon jauhelihaa, pekonia, sipulia ja chiliä. Olen alkanu innostumaan chilin käytöstä. Yllättysin ihan itsekkin kuinka hyvää siitä tuli.


Minulla on kauan ollut jo projektina löytää hyvä omenapiirakan ohje. Netistä niitä löytyy monia, mutta ei ole löytynyt itselle sitä oikeaa. Tänään sitten pojan mentyä päikkäreille aloin sitten tutkia taas eri reseptejä ja aloin siitä sitten tekemään. Nyt taisin onnistua saamaan omasta mielestäni täydellisen ohjeen. Voin laittaa sen tänne myöhemmin.

S-k





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Se päivä vuodesta

Loman alkaminen

Arjen toinen puoli