Maanantai kuulumiset

Hei kaikki :)

Se olisi taas maanantai, alkanut tuntumaan että viikonlopussa on jotenkin vähemmän tunteja ku arkena. Se menee aina niin nopeasti ohi.

Lauantaina olin kaverin kanssa helsingissä I LOVE ME messuilla. Messut olivat kivat. Mutta jäi harmittamaan kun ihmisiä oli niin paljon, ettei kaikkea mitä olisi halunnut nähdä niin ei nähnyt. Mutta löysin silti joitain kotiin vietäviä :).
On kyllä ihanaa kun on löytänyt samanhenkisen ystävän ku itse, niin matka meni mukavasti. Sai puhua tyttöjenjuttu ihan vapaasti ettei ollu miehet kuuntelemassa. Matkan kovin hitti taisi olla smurffien magareena, miten voi olla ettei kappaletta ole kuullut moniin vuosiin niin siltikin muisti sanat. Tuli oikein lapsuusmuistot mieleen.

Sunnuntaina aloitimme keittiö remontin. Ensiviikolla pitäisi olla asennus niin tulee pohjatöissä vähän kiire. Eihän ne remontti hommat koskaan mene niinkuin suunnittelee. 
Outoa olla viikko ilman keittiötä. Onneksi saan tarvittaessa mennä isäni luokse tekemään ruokia. 
Tämä maanantai alkoi rauhakseen. Sain rauhassa lukea lehden ja pojan herättyä suuntaamme ruokakauppaan. Myöhemmin menemme koko perheen voimin bauhaussiin hakemaan remonttitarvikkeita

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille
S-K




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Se päivä vuodesta

Loman alkaminen

Arjen toinen puoli